”Obiectivul este promovarea în Liga I”

1
  • Antrenorul Alexandru Pelici vrea să readucă Argeșul unde îi este locul

Alexandru Pelici, antrenorul cu care FC Argeș vrea să revină în primul eșalon fotbalistic al României, a susținut acum câteva zile prima sa conferință de presă în noua sa calitate. Tehnicianul a semnat cu gruparea din Trivale un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire, obiectivul fiind promovarea în Superligă.
După trei ani consecutivi în prima ligă, alb-violeții au retrogradat în eșalonul secund în această vară, după ce au pierdut barajul pentru menținere cu Dinamo București, scor general 8-5.

Pelici: ”Vom face o echipă competitivă”

”Principalul” echipei piteștene nu se așteaptă la o misiune ușoară în lupta pentru promovare: ”E o bucurie și o onoare să fim aici. Este una dintre cele mai titrate echipe pe care le antrenez. Ne așteaptă un an în care va trebui să muncim mult. Numele echipei pe care o antrenăm ne obligă să revenim cât de repede în elita fotbalului românesc. Vom face tot ce ține de noi pentru a reuși acest lucru. Nu vreau să fac promisiuni deșarte. Vreau să le mulțumesc oamenilor care au avut încredere în noi, celor care au venit la stadion. Am fost primiți cu căldură la Pitești și sperăm să nu-i dezamăgim pe suporterii care ne-au întâmpinat cu încredere. Încercăm să facem o definitivare a lotului cu care vom merge în cantonament la Curtea de Argeș. Nu va fi ușor, dar nu suntem aici să ne plângem. Am venit să muncim și să facem o echipă competitivă. Campionatul va fi foarte disputat. Sunt multe echipe care își depun candidatura la play-off și promovare, echipe care s-au întărit. Începutul campionatului trebuie să ne prindă cu motoarele pornite. Avem nevoie de unitate, liniște și de sprijinul tuturor pentru a promova”

Stanciu: ”Bugetul va fi în jur de 1,5 – 1,8 milioane euro

Directorul executiv Daniel Stanciu a anunțat care va fi bugetul pentru noua ediție de campionat: ”Am creionat strategia în funcție de bugetul pe care îl vom avea. Este diferență uriașă între Liga I și Liga a II-a. Avem 10 jucători care sunt pe salarii de prima ligă. Vom discuta cu ei pentru reducerea salariilor. Vom compensa cu un bonus de promovare. Cei care vor veni, nu trebuie să depășească nivelul salarial al jucătorilor care au mai rămas. Nu putem crea discrepanțe salariale. Bugetul trebuie să fie în jur de 1,5 – 1,8 milioane euro. Și la nivelul staff-ului administrativ se vor plafona salariile. Trebuie să învățăm din greșelile care s-au făcut. Avem foarte mare încredere în domnul Pelici. De partea sportivă răspunde domnul Tunaru. Ne dorim un manager general care să coordoneze. Încercăm să corectăm ce am făcut greșit în trecut. Lucrăm la încă 2-3 transferuri importante, iar la începutul campionatului domnul Pelici va fi fericit că va avea la dispoziție un lot foarte bun”.

Tunaru: ”Să plătim doar pentru performanță”

Directorul sportiv Răzvan Tunaru își dorește ca la Pitești să fie plătită doar performanța: ”Toți jucătorii care sunt semnați la ora aceasta, au venit pe minim un an, cu drept de prelungire, dar cu clauze. Vrem să plătim doar pentru performanță. Este un campionat foarte greu. Liga a doua este mult mai dură decât prima ligă. Trebuie să fim acoperiți și pe posturile de under. Noi ce am adus până acum, am adus fără impresari”. M.D.

1 COMENTARIU

  1. Nesimțirea este cuvântul de ordine care predomină la FC ARGES . Sa ai tupeul dùpă ce retrogradezi sa mai apari nu la CLUB ci în fața publicului .Marefer la STANCIU , TUNARU si mai sunt pe acolo un Alexe , FOAMETE. PREZENTATI SI ORGANIGRAMA DOMN PRIMAR CRISTI GENTEA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.