Au chemat mascații dar nu au depus plângere

0

Un scandal de proporții a avut loc sâmbătă seara în comuna Poiana Lacului, acolo unde două famiii s-au încăierat. În timpul disputei, unul dintre participanți a folosit un pistol de tip airsoft cu bile și a rănit ușor un adversar. La fața locului a fost chemată poliția. În timpul apelului s-a spus că sunt implicate mai multe persoane și s-a făcut uz de armă, de aceea în zonă s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști însoțiți de macați și jandarmi. După toată tevatura, nimeni nu a depus plângere, iar oamenii legii au întocmit dosar penal, deocamdată, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.
”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați în legătură cu faptul că, în localitatea Poiana Lacului, a avut loc o stare conflictuală, între membri a două familii, la care au participat mai multe persoane. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Poiana Lacului, dar au fost direcționate și echipe din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și jandarmi argeșeni, care au aplanat conflictul. Din primele verificări, o persoană dintre cele implicate ar fi folosit un pistol de tip airsoft, cu care ar fi provocat leziuni ușoare la nivelul antebrațului unei alte persoane. Având în vedere acest aspect, la locul intervenției s-au deplasat și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase”, a transmis IPJ Argeș despre scandal. În conflict au fost implicate aproximativ 10 persoane. Un bărbat a fost rănit ușor la o mână, dar nu a necesitat transportul la spital.
Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea se fac cercetări pentru a se stabili dacă cel care a folosit arma este deținător legal. Persoanele implicate nu au depus plângere pentru loviri și alte violențe sau amenințare, dar au la dispoziție 3 luni să o facă. M. Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.