Jandarm argeșean finalist pe M.A.I.

0

Jandarmul argeșan Viorel Olteanu a fost finalist la recent încheiatele Campioante Naționale de Atletism pentru vetereani, în timp ce fiul său, Vlad Olteanu este cel mai rapid polițist din țară la atletism.
Astfel, zilel trecute, Arena Constantina Diță din Târgu Jiu a găzduit Campionatul Național de Atletism și Cros al M.A.I., finala pe țară. Pe listele de start s-au înscris cadre din I.G.J.R. ,I.G.P.R, I.G.S.U., I.G.P.F și Aparatul Central la următoarele probe: # 100 m.plat, # 1.500 m, # săritura în lungime # aruncarea greutății # cros 6 km,4 km și 3 km, pe categorii de vârstă # sub 35 de ani # 35-45 # peste 45 de ani la masculin și # 60 m. Plat # 800 m # săritura în lungime # cros 2 km la # sub 30 și # peste 30 de ani la feminin. Plt. adj. șef. Viorel Olteanu de la I.J.J. ARGEȘ a trecut de serii în finală și s-a clasat pe locul 6 la 100 m din 11 concurenți, la 3 km.cros finalizând pe locul 10 din 18 concurenți. În schimb,Vlad Olteanu, fiul jandarmului, a reprezentat D.G.C.T.I. în cadrul lotului Aparatului Central la 100 m.plat alături de 28 de concurenți. A trecut de serii în finală, reușind să ocupe locul 5 cu timpul de 11,79 sec., peste cel din serii, 4 dintre reprezentanții I.G.S.U ocupând primele poziții.
,,Îl felicit, îi urez succes la următoarele participări și mulțumesc conducerii pentru încrederea avută în el. Felicitări reprezentanților Centrului Cultural al M.A.I pentru efortul deosebit depus alături de I.J.J.,I.P.J., I.S.U.Gorj, multiplul campion Ovidiu Niculescu – I.P.J.Gorj și autoritățile locale gorjene în organizarea și desfășurarea acestui campionat” ne-a spus după concurs jndarmaul argeșean Viorel Olteanu. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.