Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni și FC Argeș

0

Două goluri pe repriză
Unirea Dej a disputat al doilea meci amical din pauza de vară. A întâlnit tot o formație dintr-o ligă inferioară, Minaur Baia Mare, retrogradată la finalul sezonului trecut în Liga 3. A învins cu 4-0. Formația lui Dacian Nastai a punctat de câte două ori pe repriză și a câștigat în cele din urmă la diferență.
9 despărțiri
CSC Dumbrăvița a anunțat oficial șapte despărțiri de jucători față de lotul din sezonul trecut, dar numărul este, de fapt, mai mare. Conturile s-au terminat cu nouă jucători, iar Cosmin Mancaș nu a mai rămas la Dumbrăvița, unde nu s-a adaptat, mai ales în contextul unor episoade la care alb-verzii au dovedit o proastă organizare în privința cantonamentului.
Recurs la TAS
Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov – Steagul Renaşte a contestat la TAS hotărârile Comisiilor de licenţiere, iar soluţionarea acestui recurs va avea loc până cel târziu la data de 30 iulie 2023. În cazul în care Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov – Steagul Renaşte primeşte un răspuns favorabil din partea TAS, echipa ar putea fi înscrisă în următoarea ediție a Ligii a II-a. Până atunci însă, brașovenii nu au drept de a evolua în acest eșalon fotbalistic. S.M.