Doi copii dispăruți sunt căutați în barajul Golești de pompieri

0

Un mesaj Ro- Alert a fost transmis marți seara, fiind anunțată dispariția a doi copii, de 14 ani, respectiv 12 ani. Aceștia sunt frați si erau cu animalele pe câmp când au dispărut. Tricorurile lor au fost găsite pe malul unui canal de irigații de la Golești. Acum se efectuează căutări in barajul Golești si la canal. M.S.

Polițiștii au făcut apel și la cetățeni, în încercarea de a da de urma băieților.
„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la dispariția a doi minori, frați, CIOINEAG DAVID IOAN, de 14 ani, respectiv CIOINEAG RADU CONSTANTIN, de 12 ani, care au fost lăsați în zona Golești, să supravegheze animalele, pe un câmp, și nu mai sunt de găsit.

CIOINEAG DAVID IOAN
_Semnalmente: 1,40 m înălțime, greutate 42 de kg, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt.

Vestimentația: pantaloni scurți negri, tricou verde și papuci din plastic negru cu albastru;

CIOINEAG RADU CONSTANTIN
Semnalmente: 1,00 m înălțime, greutate 30-40 de kg, ochi verzi, păr șaten deschis, tuns scurt, aluniță neagră pe brațul stâng;

Vestimentația: pantaloni scurți roșii, tricou negru cu portocaliu și papuci din plastic negru cu galben;

Persoanele care pot oferi informații despre cei în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Ștefănești, la telefon 0248 265 185”, a transmis IP J Argeș

„În urma solicitării de a efectua căutări în cazul a doi minori dispăruți în zona Golești, pompierii argeșeni intervin pentru a-i cauta pe lacul de acumulare Golești cu două bărci de salvare de la Detașamentele de Pompieri Mioveni și Bradu”, au transmis și reprezentanții ISU Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.