Șefa Finanțelor s-a întâlnit cu contabili din Argeș

0

Săptămâna trecută, la invitația conducerii Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România Argeș, (CECCAR), șefa A.J.F.P. Argeş, Aurora Georgeta Negru a participat la cea de-a XIX-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român. M.S.
Acest eveniment se înscrie în rândul activităţior din ultima perioadă desfăşurate de AJFP Argeș cu organizaţii profesionale și instituții din judeţ, respectiv Camera de Comerţ şi Industrie Argeş, BNR – Agenția Argeș, Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă, Inspectoratul Școlar Județean Argeș etc..Tema ediției de anul acesta a fost “Contabilitatea criminalistică: adevărul din spatele cifrelor”, care a fost susținută de specialiști în domeniul expertizei contabile, avocați, experți judiciari și liber profesioniști în domeniul finaciar-contabil, anunță AJFP Argeș. n
Din partea instituției pe care o conduce, Aurora Georgeta Negru a transmis tuturor contribuabililor și organizațiilor profesionale din județ un mesaj de felicitări pentru activitatea depusă de CECCAR Argeș și i-a asigurat pe participanți de disponibilitatea AJFP Argeș la un dialog permanent cu mediul de afaceri, pentru a crea un cadru legislativ simplu de înțeles, de aplicat, de controlat acolo unde este cazul, care privește atât zona de fiscalitate, cât și restul de acte normative care produc efecte în zona economică.