Hărțuită de un coleg!

0

Timp de un an o femeie, în vârstă de 36 de ani, a fost terorizată de un individ care i-a provocat distrugeri la mașină i-a scris mesaje obscene fără să aibă habar cine îi vrea răul, dar nici motivul pentru care era șicanată. Trăia permanent cu teamă și în cele din urmă, le-a cerut ajutorul polițiștilor. Nu mică a fost mirarea femeii să afle că cel care o hărțuia este un fost coleg de serviciu. Bărbatul a fost reținut. M.Sandu Foto descriptiv
Calvarul victimei a durat aproape un an, mai exact, în perioada iulie 2022 – iunie 2023. Individul o urmărea în locurile frecventate, la cumpărături, la serviciu, fără ca ea să știe. ”Din cercetări s-a stabilit că, bărbatul ar fi urmărit locurile frecventate de persoana vătămată, i-ar fi scris cuvinte obscene pe autoturism și i-ar fi înțepat o anvelopă, aspecte care au creat acesteia o stare de temere permanentă”, au spus reprezentanții IPJ Argeș.
De două ori, acesta i-a scris cuvinte obscene pe mașină și a treia oară i-a înțepat anvelopa. Speriată femeia a făcut plângere la Poliția Municipiului Pitești. Oamenii legii au reușit să-l identifice pe cel care îi provoca necazuri. Este un fost coleg de serviciu al femeii. Victor P. de 41 de ani, din Pitești , este necăsătorit. Aceasta a lucrat o peiroadă cu cea pe care o hărțuia și, se spune că, ar fi făcut o pasiune ascunsă pentru colega de serviciu. Chiar și după ce femeia și-a găsit un alt loc de muncă, bărbatul a continuat să o urmărească, fără ca ea să aibă habar. Marți, 18 iulie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.
Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cum bărbatul nu este recidivist iar pedepasa este mică, bărbatul a fost eliberat. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 6 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.