Soții ”gospodari” cultivau cannabis în solar!

0

 

Polițiștii Antidrog au descoperit joi dimineață o familie de oameni ”gospodari” din Ștefănești care s-au adaptat atât de bine cerințelor pieții încât, în solar, în loc de roșii, castraveți și alte legume de sezon, creșteau și…cannabis.  Din nefericire pentru ei, nu au apucat o vândă cultura, care a fost recoltată înainte de vreme de polițiștii BCCO. Ba mai mult, oamenii legii nu au înțeles spiritul lor întreprinzător și l-au arestat pe bărbat iar soția lui este cercetată în stare de libertate. M.S.

Ce doi soți, de 42 ani, respectiv 38 de ani, locuiesc la casă, la Ștefănești. Asupra lor existau suspiciuni cu privire la traficul de droguri și ieri dimineață, s-au trezit cu mascații la ușă.  ”Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Ștefănești, la locuința a două persoane, bănuite de trafic de droguri de risc. În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate: 25 de plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare, 3 grindere, 5 grame de cannabis, porționat pentru consum, o țigaretă confecționată artizanal, conținând substanțe interzise, 3 telefoane mobile, precum și mai multe ustensile și instalații utilizate la întreținerea culturii. Din cercetări a reieșit că, începând cu luna iunie a.c. și până în prezent, două persoane ar fi cultivat cannabis într-un solar din gospodăria proprie.

Astăzi, 21 iulie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a dispus măsura arestării preventive față de persoana bănuită”, a  transmis IPJ Argeș.