FC Argeș, învinsă de CSM Slatina în amical

1

FC Argeș a suferit în week-end al treilea eșec în meciurile de verificare din această perioadă precompetițională. Piteștenii au pierdut cu 0-2, amicalul de sâmbătă, din deplasare, cu CSM Slatina, colega de eșalon, golurile oltenilor fiind reușite de Vali Alexandru(21) și Claudiu Dragu(88). M.D.
Argeșenii nu au făcut un meci strălucit, pe alocuri mai bun însă decât cel precedent, cu Corvinul Hunedoara, însă și de această dată au plătit tribut greșelilor din defensivă. Încă din debutul partidei, Argeșul putea deschide scorul prin Bertrand, însă mijlocașul alb-violet, rămas singur cu portarul, a tras în goalkeeperul oltean! Slatina a deschis scorul după 21 de minute prin Vali Alexandru, care scăpat din marcaj, a trimis în plasă! După pauză, piteștenii au încercat să restabilească egalitatea, forțând mai mult pe faza ofensivă. Balaur a avut șansa de a înscrie, însă a trimis cu capul în transversală, iar Zătreanu a fost foarte aproape să-l învingă pe Silveanu cu un șut de la mare distanță. Pe finalul partidei, oltenii au mai punctat incă o dată prin Claudiu Dragu, fotbalistul Slatinei învingându-l pe Straton cu un șut violent de la 20 m. Ca și în precedentele patru partide de verificare, antrenorul Alexandru Pelici a utilizat tot lotul pe care l-a avut la dispoziție, în încercarea de a găsi formula ideală cu care va începe noul sezon. Următorul meci de verificare al echipei din Trivale este programat miercuri, de la ora 11.00, în deplasare, cu CS Mioveni.

1 COMENTARIU

  1. De tot răsu iar PRIMARUL Gentea râde de noi încă o dată. Dă-i afară fratioare pe aia de lângă echipă că nu sunt buni de nimic STANCIU SI ALEXE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.