Remiză albă, la Mioveni cu o nou-promovată!

0

CS Mioveni, retrogradată din SuperLigă și Corvinul Hunedoara, promovată din Liga 3, au jucat sâmbătă un amical la Mioveni, pe stadionul Orășenesc, partida încheindu-se la egalitate, 0-0. În campionatul Ligii 2, cele două echipe se vor întâlni în etapa a 8-a, la Hunedoara.
Corvinul, echipă care cu acest amical și-a încheiat cantonamentul de la Curtea de Argeș, a făcut un meci curajos pentru o nou-promovată partida fiind una disputată, cu ocazii mari de a marca și de o parte și de alta.
Partida a avut mai mult ritm în prima parte, în care jucătorii lui Schumacher au pus presiune, pentru ca după aceea, treptat, cei ai lui Maxim echilibreze și să aibă chiar două situații de a înscrie.
Hergheligiu a fost blocat de portarul advers, în momentul în care a încercat să trimită un lob de la 15 metri, iar din cornerul rezultat, Chindriș a șutat periculos, alături, din afara careului.
Cei doi jucători care au ratat aceste ocazii sunt chiar fost jucători ai Mioveniului.
În partea a doua a întâlnirii, argeșenii au avut două şuturi importante pe poarta lui Blaga, în vreme ce, pe final de meci, Pocioian şi apoi Ion au avut câte o situație de a înscrie, însă n-au reușit, deși s-au aflat în poziții ideale.
CS Mioveni – Corvinul 0-0
CS Mioveni: F. Croitoru – Tomozei, R. Garutti, Burnea, Șerbănică – D. Toma, Cărăruș – Iordache, Coșereanu, Militaru – Ivan.
Au mai jucat: Sima, Bucur, Trașcu, Gogor, Peștișor, Șerban, Costea, Herea, Văsălie, Duțan
Antrenor: Constantin Schumacher
Corvinul: Lefter (Roman 68) – Fl. Iacob (Lupuşor 83), Elton da Silva (Manolache 46, S. Ion 75), Lică (Pop 65), Velisar (A. Nicolae 74) – Mitran (Nic. Pîrvulescu 56), M. Chindriş (cpt.)(Hrezdac 46), Antonov (Bradu 46), Neacşa (Pocioian 56), Lupu (Predică 88) – Hergheligiu (M. Coman 46)
Antrenor: Florin Maxim

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.