I-a pus mâna în zonă intimă!

0

Un piteștean a fost reținut pentru 24 de ore și a fost dus în arestul IPJ Argeș fiind acuzat de agresiune sexuală după ce a pipăit o adolescentă, în vârstă de 17 ani. Fata mergea pe stradă, în cartierul Nord, din Pitești, când necunoscutul i-a pus mâna în zona intimă. Cu câteva zile înainte de această întâmplare, pe un grup de Facebook, cineva atrăgea atenția asupra unui individ cu comportament deplasat care își făcea veacul în zona Ceair. S-a dovedit că este vorba de același bărbat. M.Sandu Foto: grupul Facebook Pitești, orașul meu
Luni seara, în jurul orei 20:00, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați prin dispeceratul 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost pipăită de către un bărbat necunoscut, în timp ce se deplasa pe stradă. În plângere, femeia a spus că adolescent, în vârstă de 17 ani, se afla în zona L-urilor din cartierul Nord când un bărbat cu aspect neîngrijit i-a pus mâna în zona intimă.
”În scurt timp, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat pe bărbatul în cauză, de 44 de ani, din Pitești, care a fost condus la sediul poliției pentru verificări. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, conform art. 219 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești. După administrarea probatoriului, în noaptea de 24 spre 25 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 25 iulie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Identificat după descriere

Bărbatul reținut este Alin F., de 44 de ani, din Pitești. Cu câteva zile înainte de incidentul din Nord, individul a fost fotografiat de o persoană în timp ce urina pe stradă, în văzul tuturor. Fotografia a fost postată pe un grup de Facebook. În mesajul care o însoțea se preciza că bărbatul le vorbește urât trecătorilor, înjură și își face nevoile în public. Când au primit reclamația privind agresiunea sexuală, oamenii legii și-au dat seama că descrierea făcută de victimă corespunde cu fotografia de pe grup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.