Avea numerele mașinii expirate

0

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 35 de ani, din Bughea de Sus, care conducea un autorurism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, iar în urma verificărilor s-a stabilit că valabilitatea numerelor provizorii ale autovehiculului în cauză era expirată, din cursul lunii martie 2023. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.
La volan, cu permisul suspendat
Marți, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Moara Vlăsiei, județul Ilfov, care conducea un autoturism pe raza comunei Bradu, iar din verificări a rezultat că cel în cauză figurează cu dreptul de a conduce suspendat. A fost întocmit dosar penal iar dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.
Pe ATV fără permis
Tot marți, în jurul orei 18:30, polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat în trafic un bărbat de 28 de ani, din Mioveni, care conducea un ATV pe bulevardul Dacia din Mioveni, iar în urma verificărilor s-a stabilit că cel în cauză nu figurează ca deținător de permis de conducere. Plimbarea îl va costa scump, pentru că s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis.
Conducea băut
Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domnești au depistat un bărbat de 42 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DJ 731D, pe raza comunei Pietroșani, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că se afla sub influența alcoolului. Avînd în vedere valoarea în urma testării, respectiv 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.