Avansări în grad și treceri în rezervă la ISU Argeș

0

În cadrul unei festivități, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș au avut loc avansări în grad, treceri în rezervă dar și începutl carieri pentru doi ofițeri proaspăt absolvenți. De asemenea a fost anunțat nouladjunct al șefului Detașamentului de Pompieri Costești. M.Sandu
Doi ofițeri care au primit repartiție la ISU Argeș, după finalizarea studiilor la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” și Academia de Poliție „ Al. I. Cuza”. Este vorba despre sublocotenenții Popa Andrei Luca și Nicolescu Iulian, ce își vor desfășura activitatea în cadrul Centrului Operațional Județean și a Pichetului Vedea. Cei doi au fost felicitați de conducerea ISU Argeș. În cadrul festivității a fost prezentat și locotenent Ciobotea Cătălin Ionuț, care a promovat concursul pentru ocuparea funcției de adjunct comandant al Secției de Pompieri Costești.
Tot în cadrul ședinței, au fost acordate distincțiile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pompierilor argeșeni, care în perioada 28 februarie – 3 martie a acestui an, au făcut parte din modulul național de Detecție și Prelevare Chimică, Biologică, Radiologică și Nucleară, care au participat la un amplu exercițiu în zona Lyon din Franța. Următorul moment a fost dedicat înaintării în grad, unde de la locotenent colonel au fost înaintați la gradul de colonel, Ghiorma Alin și Horeboiu -Iulian, iar de la gradul de maior a fost înaintat la gradul de locotenent colonel, Oprea Daniel. Totodată au mai fost avansați în grad și 87 de subofițeri și un maistru militar. Momentul cel mai emoționant a fost trecerea în rezervă, a șapte subofițeri. Sunt cadre care fac parte din istoria pompierilor argeșeni și care au contribuit la formarea multor salvatorii de-a lungul timpului. Aceștia sunt: plutonier adjutant şef Preda Gheorghe; plutonier adjutant şef Molea lon; plutonier adjutant şef Bădiță Marin; plutonier adjutant Mihăescu Alexandru; plutonier adjutant Pătru Dumitru; plutonier adjutant şef Georgescu lon. Felicitări tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.