Tânărul bolnav a lovit o polițistă

0

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Curtea de Argeș a fost, marți seara, protagonistul unor scene șocante, pe DN 7 C, la ieșirea dinspre Curtea de către către Albeștii de Argeș. Acesta era pe mijlocul străzii, gesticula, înjura și striga cât îl ținea gura. La un moment dat, a sărit pe capota unei mașini la volanul căreia era o femeie. La fața locului au ajuns mai mulți polițiști iar la vederea oamenilor în uniformă tânărul s-a dezlănțuit. A lovit o polițistă și i-a înjurat și amenințat pe colegii ei. A fost dus la spital, fiind evident că are nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. M.Sandu
Sorin I., de 21 de ani, din Curtea de Argeș, este cunoscut cu afecțiuni psihice și a avut mai multe internări la Psihiatrie. Marți seară, acesta a consumat alcool și a luat-o razna. Acesta era pe stradă, acolo unde se manifesta violent. O șoferiță, aflată la volanul unui autoturism, a văzut ce se petrece și din precauție a oprit pe banda sa de mers. Tânărul s-a aruncat pe capota mașinii, sub privirile femeii. Un polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care se deplasa dinspre Curtea de Argeș către Albeștii de Argeș a văzut scenele. ”A fost solicitat sprijin, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj cu doi polițiști din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș (echipaj mixt), precum și un alt polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care au procedat la imobilizarea, încătușarea și conducerea persoanei agresive la sediul Poliției Municipiului Curtea de Argeș. În timpul imobilizării, unul dintre polițiștii rutieri, a suferit leziuni la o mână. Tot în timpul imobilizării, cel în cauză a adresat injurii și amenințări polițiștilor prezenți. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, a transmis IPJ Argeș despre incident.
În timp ce se luptau cu tânărul să-l imobilizeze a fost lovită o polițistă. Acesta s-a ales cu zgrâieturi la o mână, nefiind rănită grav. Sorin I. era agitat și avea nevoie de tratament de specialitate de aceea nu a fost dus la audieri ci la Secția Psihiatrie Pitești unde a rămas sub observație.