Costin Lazăr, debut cu dreptul la Muscelul!

0
  • Unirea Bascov merge în turul II la masa verde

Miercuri s-au disputat partidele contând pentru primul tur din faza națională a Cupei României Betano, sezonul 2023/2024.
În această fază au intrat și formațiile argeșene de Liga 3, însă doar una dintre ele a jucat. ACS Muscelul Elite Câmpulung a întălnit pe propriul teren pe Olimpic Cetate Râșnov, formație care activează tot în al treilea eșalon. Muscelenii s-au impus cu 2-1, scorul final fiind stabilit încă din prima repriză. Brașovenii erau favoriți pe hârtie, însă nu au confirmat și pe teren, gazdele, în lotul cărora se află și fostul stelist Gabriel Matei, au început mai bine, au controlat prima repriză, reușind să și înscrie de două ori, de fiecare dată din lovitură de pedeapsă, prin Gabi Matei (min. 15), apoi Antonio Niță (40). Oaspeții au înscris și ei între cele două goluri, prin Roșu, în minutul 19. La gazde, în acest meci, a debutat pe bancă noul antrenor Costin Lazăr.
O altă echipă argeșeană, Unirea Bascov s-a calificat mai departe după ce a învins la masa verde pe Real Bradu, formație retrasă din Liga 3, la finalul sezonului. S.M.