Turneu internațional de tenis de câmp pentru persoanele cu dizabilități

0

De ieri și până vineri, pe terenurile Bazei Sportive Star Bascov, se va desfășura a VI-a ediție a Turneului Internațional de Tenis Kaufland-BRD Argeş Wheelchair Tennis. 
Competiția de anul aceasta va la start aproximativ 30 de sportivi cu dizabilități din 11 țări. În România sunt doar două astfel de turnee, în Argeș și la București.

Alexandru Crăciun: ”Vă așteptăm să vedeți acești sportivi minunați!”

„Vreau să mulțumesc Consiliului Județean, Primăriei Pitești, Primăriei Bascov și sponsorilor noștri fără de care nu am fi putut duce la bun sfârșit. Anul acesta, premiile sunt undeva la 3500 de euro, pentru că este un turneu pentru începători, dar de la anul ne dorim să ajungem la 15.000 de euro, pentru ca turneul nostru să atragă sportivi mult mai valoroși, întrucât vor putea obține mai multe puncte în clasament. La turneul de anul acesta participă 30 de sportivi din 11 țări veniți din Europa, Mexic, Columbia, Africa de Sud sau Maroc. Vă așteptăm să vedeți acești sportivi minunați pe teren” a precizat Alexandru Crăciun, președintele Asociației ”Primii pași spre performanță”.

Cristian Gentea: ”Argeșul are un cuvânt de spus”

„Am ajuns la ediția a VI-a a Turneului BRD ARGEȘ OPEN WHEELCHAIR TENNIS. Ca în fiecare an, Primăria Municipiului Pitești este alături de acest turneu. Alături de Consiliul Județean Argeș și Primăria Bascov, contribuim la organizarea evenimentului și demonstrăm în acest fel că Argeșul are un cuvânt de spus în domeniul sportului. Îl felicit pe Flavian Crăciun și Asociația „Primii pași spre performanță”, promotori, sub patronajul Federației Române de Tenis și al Federației Internaționale de Tenis, ai sportului de performanță în rândul tinerilor cu dizabilități!” a declarat Cristian Gentea, primarul Piteștiului. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.