Prostituată folosită, bătută și…fără bani!

0

O prostituată din alt județ care a închiriat un apartament în Mioveni a avut ghinionul să dea peste un client care i-a dovedit care sunt riscurile cele mai vechi meserii din lume. Individul a mers la ea, și-a satisfăcut poftele dar când să plătească a spus că nu are bani. Ce a urmat? Prostituata a fost răzbunată de polițiști! 
Tânăra, în vârstă de 22 de ani, își oferă serviciile pe un site de profil. De acolo a luat numărul și Gabriel S. de 26 ani, din Mioveni. Marți, tânărul a negociat cu fata, a luat adresa și a mers la ea ca să întrețină relații sexuale. După ce și-a satisfăcut poftele clientul i-a spus tinerei că nu are bani să-i plătească.
Ca să poată obține ceva de la el contra serviciilor sale, prostituata i-a luat telefonul mobil și i-a spsus că va opri aparatul contra sumei pe care i-o datora. Asta l-a enervat la culme pe Gabriel S. care a lovit-o cu pumnul în față și-a luat telefonul și a plecat. Tânăra a sunat la 112 și le-a mărturisit oamenilor legii că practică prostituația, povestindu-le pățania. ”În ziua de 08 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, și au reținut un tânăr de 26 de ani, din Mioveni. Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 08 august a.c., cel în cauză ar fi agresat fizic o femeie de 22 de ani, în urma unor neînțelegeri”, a transmis IPJ Argeș despre dosar. Gabriel S. a petrecut 24 de ore în arest după ce a fost reținut pe bază de ordonanță. Ieri a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea luării unei măsuri preventive. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.