Verificări în laboratoarele cofetăriilor

0

În afară de azile de bătrâni, magazine și alte locații care au legătură direct cu produsele de origine animală, DSV a efectuat controale oficiale și în unități de produse alimentare de origine nonanimală. 
Acestea au fost următoarele: # laboratoare cofetărie-patiserie – 24 controale # unitate prăjire cafea – un control # depozit alimentar – un control # unitate ambalare – un control # unități de tip supermarket/hypermarket – 22 controale # unități de comercializare produse alimentare (magazine) – 16 controale # unități depozitare produse alimentare – 3 controale # unitate de fabricare a produselor de morărit – un control; # unitate de fabricare a produselor distilate – un control # unitate de fabricare a condimentelor – un control # unități de prelucrare a legumelor și fructelor – 2 controale # unități tip bar/restaurant – 10 controale # unitate de comercializare a produselor de tip Fornetti – un control # unitate de depozitare legume/fructe – un control # unitate de comert cu ridicata a produselor alimentare – un control # controale operatori producție primară – 2 controale # unități de fabricare a înghețatei – 3 controale # unități de depozitare a cerealelor – 4 controale. S.M.