Centrele CEZ și Distribuție Oltenia. închise!

0

Operatorul Distribuţie Oltenia și CEZ România acordă angajaților o zi liberă în data de 15 august 2023, cu prilejul Adormirii Maicii Domnului, dar și în data de 14 august. Astfel, Centrele de Relații cu Utilizatorii ai celor doi operatori își întrerup activitatea în zilele respective. 
Revenirea la programul normal de funcționare pentru centrele Distribuție Oltenia va avea loc în data de 16 august 2023, în cazul Centrelor de Relații cu Utilizatorii din localitățile: Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Jiu, Roşiorii de Vede, Drăgăşani și Câmpulung Muscel. La Curtea de Argeș programul de lucru cu publicul va fi luni 21 august în intervalul orar 09:00 – 14:30
Programul Centrelor de Relații cu Clienții CEZ Vânzare
Începând cu data de 16 august, programul de funcționare va fi reluat corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, respectiv 08:30 – 16:30, în cazul Centrelor de Relații cu Clienții din localitățile Alexandria, Caracal, Curtea de Argeș, Târgu Jiu, Videle, Drăgășani, Pitești, Roșiorii de Vede, Băilești, Câmpulung, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea și Slatina. M.S.