Kaiaciștii argeșeni, pe podium la Campionatul Național

0

Lacul Bascov a găzduit acum câteva zile finala Campionatul Național de Viteză la Kaiac-canoe pentru juniori 1, 2 și cadeți, competiție la care au luat parte cei mai buni sportivi din țară.
În prima zi a competiției, sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Pitești și-au adjudecat supremația în proba de canoe 2 – 200 metri prin Dorin Straista și Dionisie Malanciuc.
De asemenea, rezultate foarte bune pentru piteșteni au fost obținute și în a doua zi de concurs, la aceleași finale ale Campionatului Național de Viteză pentru juniori 2 și cadeți, Dorin Straista și Dionisie Malanciuc, obținând locul I și în proba de canoe 2 băieți – 500 metri.
#Nadia Haidar, trei medalii
În competiția rezervată juniorilor 1, Nadia Haidar a câștigat 3 medalii, dintre care 2 de aur și 1 de argint. Piteșteanca s-a impus în probele de kaiac 1 feminin 500 m, kaiac 1 feminin 1.000 m
și a terminat pe locul 2 în proba de kaiac 1 feminin 200 m. Sportivii de la clubul din Ștrand sunt pregătiți de antrenorii Gheorghe Din, Alexandru Din și Agoston Siposs. M.D.