Al treilea meci pe Stadionul Orășenesc!

0
  • Liga 2, Etapa 3: CS Mioveni – Unirea Slobozia, duminică, ora 11:00, Stadion Orășenesc

CS Mioveni va disputa duminică al teilea joc consecutive, pe propriul teren din acest debut de campionat. Adversară va fi de data aceasta Unirea Slobozia, o altă echipă cu pretenții a ligii secunde.
În prima etapă, galben-verzii au remizat 0-0 cu Gloria Buzău, iar în etapa a doua, tot pe Stadionul Orășenesc, echipa lui Schumacher, considerată de data aceasta a fi oaspete a teminat cu același scor cu FC Argeș. De partea cealaltă, Unirea Slobozia, are o victorie în prima etapă în deplasare, 1-0 la nou-promovata CSM Reșița și o remiză acasă, runda trecută, 1-1 cu Viitorul Pandurii Tg Jiu. Formația este pregătită de Adrian Mihalcea, fot principal pentru scurt timp și la Mioveni. În clasament, Slobozia, cu 4 puncte este pe 5, iar Mioveniul cu 2 puncte este pe 15.
Cele două echipe se prezintă la meciul de duminică după ce au evoluat la mijlocul săptămânii în Cupa României. Unirea Slobozia a învins în deplasre cu 4-2 pe Axiopolis Cernavodă în timp ce Mioveniul a jucat de-abia aseară la SCM Rm Vâlcea. După această etapă CS Mioveni va juca în deplasare la Ceahlăul Piatra Neamț iar Unirea Slobozia va primi vizita nou-promovatei CS Tunari. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.