Șofer drogat cu amfetamină, încătușat pe stradă!

0

O acțiune fulger, desprinsă parcă din filmele polițiste a avut loc, joi, la Mioveni, pe bulevardul Dacia. Sub privirile curioșilor un tânăr a fost imobilizat, culcat la pământ și încătușat. Martorii au început să filmeze momentul, iar imaginile au fost postate pe diverse conturi de socializare. Tânărul încătușat se afla la volanul unei mașini și era drogat cu amfetamină, după cum s-a stablit în urma testării. M.S.

IPJ Argeș  a transmis un comunicat de presă în acest sens:

”La data de 24 august a.c., în jurul orei 19:45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au oprit, pentru control, pe bulevardul Dacia din Mioveni, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din același oraș.

Întrucât tânărul nu s-a supus indicațiilor polițiștilor și a devenit recalcitrant, a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, însă, în urma testării cu aparatul Drug test, a fost indicată prezenta unei substanțe cu efect psihoactiv.

Ca urmare a rezultatului testării, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de specialitate a substanței.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.