Drogat cu cannabis, la volan!

0

Un alt șofer drogat a fost prins sâmbătă noaptea, de polițisti la Mioveni după ce înainte cu două zile un alt tânăr drogat a fost imobilizat în trafic. Șoferul a fost testat cu aparatul DrugTest și aparatul indica faptul că acesta consumase cannabis. 
”În noaptea de 26 spre 27 august a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat, de 29 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a indicat prezența unei substanțe. Ca urmare a rezultatului testării, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de specialitate a substanței”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. Tânărul oprit în trafic este Alexandru A. și aparatul indica faptul că era drogat cu cannabis. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Imobilizat în trafic

Reamintim că joi seară, tot la Mioveni, un șofer a fost prins în trafic, la volan, în timp ce era drogat cu amfetamină. A fost imobilizat de polițiști, culcat la pământ și încătușat. Martorii au filmat momentul, iar imaginile au fost postate pe diverse conturi de socializare.
Acțiunea a avut loc joi, în jurul orei 19:45,când polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au oprit, pentru control, pe bulevardul Dacia din Mioveni, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din același oraș. Șoferul nu s-a supus indicațiilor polițiștilor și a devenit recalcitrant, a fost imobilizat și condus la sediul poliției, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. La fel ca în cazul tânărului de 29 de ani prins sâmbătă seara, a fost dus la spital pentru prelevare de probe biologice și s-a ales cu dosar penal. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.