Lucrări pe carosabil la Lunca Corbului

0

De ieri s-au reluat lucrările ce se efectuează în această perioadă pe Drumul Național Pitești – Craiova, care în scrut timp va deveni Drum Expres. Astfel, au avut loc lucrări de frezare în vederea așternerii covorului asfaltic, pe DN 65, km 102+500, pe raza localității Lunca Corbului. Acțiunea continua în forță aici și este efectuată de către Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti, iar în scurt timp porțiunile de drum vizate vor fi complet refăcute și redate circulației fără nicio restricție.

Restricții de circulație din cauza caniculei

Astăzi, s-au anunțat noi restricții de circulație din cauza caniculei.Astfel, în intervalul orar 11:00 – 20:00, se vor institui restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t pe sectoarele de drum național, drumuri expres și autostrăzi din Municipiul București și județele: Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Bacău, Vaslui, Botoșani, Iași, Buzău, Brăila, Vrancea, Galați, Constanța, Ialomița și Călărași. Așadar, aceste restricții sunt instituite ca urmare a avertizărilor de caniculă emise de către Administrația Națională de Meteorologie, Cod Galben și Cod Portocaliu – val de căldură persistent, caniculă și disconfort termic accentuat.

Noi restricții pe DN 7

La finalul sezonului estival, în luna septembrie, CNAIR va demara noi lucrări de reparații, reabilitări și consolidări la rețeaua rutieră din administrare. Aceste lucrări vor impune instituirea unor restricții de circulație temporare pe principalele căi rutiere din România (A2, DN1, DN5, DN7 Pitești – Vâlcea – Sibiu). Lucrările sunt necesare pentru a asigura viabilitatea rețelei de drumuri în concordanță cu strategia de întreținere și reabilitare a CNAIR. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.