S-a înființat Supercupa Județului Argeș!

0
  • O echipă a încălcat regulamentele și se roagă de ștergerea datoriilor

La sediul AJF a avut loc de curând ședinta CEx, în urma căreia s-au stabilit mai multe lucruri importante pentru fotbalul mic din județ, printre care și datele de începere a competițiilor.
Astfel, una dintre deciziile luate a fost afilierea provizorie a următoarelor structuri sportive: ACS Viitorul Topologu; ACS Juniorii Campioni Pitesti; AS Young Boys Slobozia; ACS Petrolul Hirtiesti; AFC Frizian Cateasca; ACS Zimbrii Leresti si ACS Victoria Buzoiesti. De asemenea, s-a stabilit disputarea meciurilor echipelor CS Real Bradu si ACS Campionii Fotbal Club Arges (juniori) alternative pe acelasi teren, de la Bradu. În plus s-a decis ca date de începere a competițiilor AJF Arges: # Liga 4 si Juniori U 19 – 02.09.2023 # Liga 5 si celelalte categorii de juniori – 10.09.2023. În acest sens perioadele de transfer se prelungesc cu până la 48 ore înainte de începerea competițiilor. Perioada de înscrieri în competiții până la data desfășurării ședintelor tehnice pe ligi și serii. S-a mai hotărât ca date de desfășurare a Ședintelor Terhnice pe Ligi și Serii: # Marți 29.08.2023, orele 16.30 L4 și Juniori U19 # Marți 05.09.2023, orele 16.30 L5 și Juniori (U 17…..interliga). Totodată s-a aprobat ca perioada de analiză a dosarelor de candidați la cursul de Licență UEFA C să fie 31- 04.09.2023 dar și acordarea unui ajutor financiar de deces (1.000) lei fam Alberto Serban.
În afară de aceste puncte s-a discutat și aprobat, accentuarea îndeplinirii condițiilor de participare în competiții și despre lipsa datoriilor financiare, dovada folosirii unui teren omologat, încheierea unui contract cu antrenor posesor de licenta minim C, pentru L4.
La punctul diverse, Bărbuțu Aurel a propus și s-a aprobat în unanimitate, ca la finele sezonului 2023 -2024, să se desfășoare și meciul de SUPERCUPă, între cîâștigătoarea Cupei și câștigătoarea campionatului.
La finalul sedintei, a fost prezent Valentin Nedelea, care a solicitat verbal membrilor CEx, stergerea amenzilor aplicate de către comisiile AJF si FRF, structurii sportive FC Victoria Juventus Bascov, hotarându-se ca în baza unei adrese scrise să se ia o decizie cât de curând. S.M.