Eliminare rușinoasă din Cupa României

1

FC Argeș a ratat șansa de a ajunge în grupele Cupei României și de a-și măsura forțele cu formațiile de Liga I. Piteștenii au pierdut la limită, 0-1, confruntarea de miercuri, de la Oradea, cu FC Bihor, formație care evoluează în cel de-al treilea eșalon fotbalistic.
Alb-violeții au făcut un joc foarte slab și numai intervențiile portarului Andrei Bucur au făcut ca înfrângerea să nu fie la un scor mai mare. Orădenii puteau deschide scorul încă din primul mitan, însă Chitaș și Farcaș nu au prins cadrul porții din poziții ideale. Argeșul a avut șansa de a intra în avantaj la cabine, însă Buhăcianu, scăpat singur cu portarul gazdelor, a întârziat șutul și a fost deposedat de Călin Jurj. Ardelenii au marcat la puțin timp după revenirea de la vestiare. Sorian a centrat în careu, Ioviță a prelungit balonul până la Stan, iar acesta l-a învins pe Bucur cu un șut violent. După deschiderea scorului, ardelenii au încercat să închidă meciul, însă goalkeeper-ul piteștean a avut parade senzaționale la șuturile lui Gunie și Chindlea. Pe finalul partidei, portarul piteștean a fost salvat de transversală la lovitura de cap a lui Hosu. În minutele suplimentare, FC Argeș a avut șansa de a trimite meciul în prelungiri, însă Pînzariu a avut o intervenție excelentă la șutul lui Bertrand.
FC Bihor Oradea – FC Argeș 1-0(0-0) A marcat: Stan(′51)
FC Bihor Oradea: Pînzariu – C. Jurj, D. Stan, Farcaș (cpt.), Ioviță (Al. Stoian 85′) – Gunie, Moga (Chindlea 85′) – Ban, Sorian (Drăgan 61′), Chitaș (Tib. Serediuc 61′) – Sg. Jurj (Hosu 61′). Rezerve neutilizate: Bob – Paublusztig, Andr. Popa, Bactăr. Antrenor: Florin Farcaș
FC Argeș: Bucur – Tofan (cpt.), Balaur, Scarlatache, Rizzi (Bertrand 58′) – Panait, Babin(Rusu 46′) – Rădescu, Haită, Dulcea (Pîrvu 46′) – Buhăcianu (Angelov 58′). Rezerve neutilizate: Micle – Tudose, Balgiu, Bujor, Mitoi. Antrenor interimar: Eugen Beza
Cum s-a marcat golul:
min. 52: 1-0! Sorian centrează în careu, balonul se lovește de Ioviță și Rizzi și ricoșează la Daniel Stan, care trage puternic și înscrie cu toată opoziția lui Bucur!

1 COMENTARIU

  1. Campionii FC ARGES,un obiectiv falimentar al campaniei electorale marca PRIMARU LU PESTE. PRIMAR SENS UNIC,PRIMAR SEMAFOR CU BUTON….ca atatstie,in rest orașul e un dezastru.Cat privestevsportul de echipacGeorgescu ii da muie lui Nenea ,la orice ora din zi si din noapte,cu toată huiduit de Pitești Arena.Numai incompetenti la FC ARGES,indiferent daca vorbim de fotbal,baschet,volei,si altele,daca nu cumva snt”decedate-moarte.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.