Polițist cu dosar penal

0

Așa cum vă informam în numărul trecut al ziarului, în noaptea de 30 spre 31 august, la Câmpulung, s-a produs un incident foarte violent.
Agresiunea s-a produs după o discuție în contradictoriu între doi parteneri de viață. Lucrurile au degenerat, astfel că femeia a fost bătută de partenerul ei de viață. Se pare că ar fi fost bătută cu o țeavă metalică. Femeia, mamă a doi copii minori, a fost apoi dată afară din casă. De frică, aceasta a alergat din cartierul Grui, spre centrul orașului, iar în zona Liceului cu Program Sportiv din Câmpulung, unde este o stație de carburanți, a fost zărită de cel care lucrează acolo și care, a sunat la 112. ”În noaptea de 30 spre 31 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie de 34 de ani, din Câmpulung, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de soțul său, de 41 de ani. Din verificări s-a stabilit că aspectele se confirmă. Femeia în cauză a fost condusă la o unitate medicală pentru îngrijiri. În urma parcurgerii procedurii specifice de evaluare a situației de risc, prin completarea formularului conform prevederilor Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice, femeia nu a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Persoanei în cauză i-au fost aduse la cunoștință prevederile legale referitoare la posibilitatea ca aceasta să se adreseze instanței de judecată pentru emiterea unui ordin de protecție, sens în care i-a fost înmânat formularul prevăzut de lege.
De asemenea, materialul întocmit a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, pentru continuarea cercetărilor, conform competenței, până la acest moment femeia în cauză rezervându-și dreptul de a depune plângere prealabilă, în termenul legal”, au precizat reprezentanții IPJ Argeș. Agresorul este polițist în cadrul Biroului Rutier Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.