122 de amenzi și permise reținute!

0

Polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești au continuat acțiunile pentru asigurarea și menținerea ordinii și liniștii publice, prin prevenirea consumului de alcool în spații publice, a comportamentelor cu risc ridicat de săvârșire sau victimizare a unor fapte antisociale, verificarea modului de organizare și efectuare a serviciului de pază, precum și creșterea gradului de disciplină rutieră.
Polițiștii de ordine publică au acționat împreună cu polițiștii Biroului Rutier Pitești, pentru verificarea participanților la trafic pe două roți – bicicliști și trotinetiști.
În cadrul activităților din ultimele 48 de ore, polițiștii de ordine publică au legitimat peste 500 de persoane și au fost verificate peste 250 de mijloace de transport, din care mai mult de jumătate biciclete și trotinete. Ca urmare a abaterilor constatate de polițiștii de ordine publică piteșteni, au fost aplicate 122 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 15.800 de lei, fiind reținute 4 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.