Transportau lemne fără acte

0

În ziua de 05 septembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurala Stâlpeni au depistat un bărbat de 59 de ani, din Mihăești, care transporta material lemnos cu o autoutilitară, pe DN 73, în comuna Dârmănești, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului. M.D.

Cu sprijinul unui specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 2 mc lemn foc, de esență fag.

Ca urmare a abaterii, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 171/2010R privind contravențiile silvice, iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată și predată reprezentanților Ocolului Silvic Codrii Verzi.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala Stâlpeni au depistat și un tânăr de 24 de ani, din Berevoești, care transporta material lemnos cu o autoutilitară, pe DN 73, în comuna Dârmănești, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului.

Cu sprijinul unui specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 1,5 mc lemn foc, de esență fag.

Ca urmare a abaterii, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010R privind contravențiile silvice, iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată și predată reprezentanților Ocolului Silvic Codrii Verzi.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.