A adormit la volan și a intrat cu mașina în glisieră!

0

Accident pe DN 73, în comuna Mihăești, în zona hanului de la pădure produs miercuri după amiază. Un conducător auto a scăpat ca prin minune, dintr-un accident ce putea avea urmări deosebit de grave.  M.D.

Bărbatul de 54 de ani se afla la volanul unui autoturism marca Logan, pe care-l conducea dinspre Câmpulung spre Pitești.

După ce a trecut de dispensarul din centrul comunei, mașina s-a înfipt la propriu în glisiera de pe marginea drumului. Din fericire, conducătorul auto, nu a fost rănit.

”Am senzația că omul a adormit la volan. Am înțeles că nu își aduce aminte nimic. E zgâriat pe la nas, dar doar atât. Ce am auzit este faptul că estre salariat la o societate. Mașina este a societății respective. E posibil să fi fost obosit. Nu știe nici el ce s-a întâmplat”, spune un martor.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din comună, dar și cadrele Biroului Rutier Câmpulung. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările evenimentului sunt făcute de cadrele de la Poliția Mihăești. Oamenii legii vor stabili care au fost cauzele care au condus la producerea acestui eveniment rutier.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.