Bătălie încinsă pentru locul 2 în grupă!

0
  • Preliminarii EURO 2024: România – Israel, sâmbătă ora 21:45

Începând de ieri se desfășoară etapa a 5-a din preliminariile Euro 2024. Partida care ne interesează cel mai mult se joacă sâmbătă, Rpmânia – Israel. „Tricolorii” sunt neînvinși în această campanie după primele patru jocuri.
Pentru naționala pregătită de Edward Iordănescu urmează o „dublă” pe teren propriu. Israel, după un start mai puțin convingător, a reușit două victorii în luna iunie. Ceea ce i-a apropiat pe israelieni la doar un punct de selecționata noastră. Cu siguranță naționala pregătită de Hazan va încerca să obțină maximum din deplasarea de la București. România vs Israel se va juca pe Arena Națională din București sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45. Partida se va transmite în direct pe Prima TV.
Ce trebuie știut înainte de acest meci: # trei din ultimele cinci jocuri directe România – Israel au fost câștigate de israelieni # România este neînvinsă în precedentele două jocuri contra Israelului. Totuși, au fost doar partide amicale # s-au înscris minimum două goluri în patru din ultimele cinci partide România – Israel # România este neînvinsă în această campanie de preliminarii la Campionatul European # și Israelul a avut un start de preliminarii bun, cu o victorie, două rezultate de egalitate și o înfrângere.
Israelul pare să fie principala contracandidată a României la poziția secundă în grupa I. Selecționata din „Țara Sfântă” are un singur eșec în aceste preliminarii, iar obiectivul în duelul România vs Israel va fi să scoată un egal sau chiar un succes.
Grupa I
# Andorra – Belarus, ora 19:00
# Kosovo – Elveția, ora 21:45
# România – Israel, ora 21:45