313 de Ucenici Electricieni în noul an școlar

0

Distribuie Oltenia anunță că 3-13 elevi au început ieri anul școlar 2023 – 2024 în cadrul programului Ucenic Electrician. Aceștia vor beneficai de o nouă tehnologie în pregătirea lor tehnică. Cei mai buni elevii vor primi burse de studii. 
Cu fiecare generație de Ucenici Electricieni, marcăm un nou moment important în drumul nostru. Ne mândrim să contribuim la formarea unei noi generații de specialiști și suntem hotărâți să ne asigurăm că acești tineri vor avea cunoștințele și abilitățile necesare pentru a face față provocărilor din domeniul electricității, a transmis Distribuție Oltenia. ”Astăzi am dat startul pentru o nouă generație de elevi înscriși la clasele Ucenic Electrician din cadrul Liceulului Tehnologic Astra Pitești, Liceului Energetic Craiova, Liceului Energetic Târgu Jiu, Liceului Tehnologic Nr. 1 Alexandria, Liceului Tehnologic „Ferdinand I” Râmnicu Vâlcea, respectiv Liceului Tehnologic „Alexe Marin” din Slatina. Alți 201 de Ucenici Electricieni din clasa a X-a și a XI-a s-au adunat în clase alături de părinți și profesori pentru a afla noutățile unui nou an școlar în proiectul lansat de Distribuție Oltenia și sprijinit de partenerii săi, ADREM, Energobit, Comranado, Elco Târgu Jiu și ALM Power.
Pe lângă beneficiile care se păstrează: panouri fotovoltaice; tablete pentru toți elevii; burse de studiu pentru primii 5 elevi din clasă, pentru a sprijini performanța; ateliere de dezvoltare personal: alte noi oportunități de practică vor fi lansate în acest an școlar, atât în teren prin parteneriatele încheiate cu cei 5 colaboratori, dar și la clasă prin parteneriatul nostru tradițional cu Fundația Progress”, precizează Distribuție Oltenia într-un comunicat de presă. n
Lista completă a beneficiilor și oportunităților oferite în perioada 2016 – 2023 pentru tinerii înscriși poate fi consultată pe website-ul proiectului, secțiunea „Despre program”: https://ucenicelectrician.ro/despre-program/. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.