A plătit o bere și a furat trei baxuri!

0

Casele de tip self-scan (n.r auto-scanare), numite și case rapide, sunt o corvoadă pentru unii clienți ai supermarketurilor însă pentru hoți reprezintă o nouă metodă de furt. Cei mai pricepuți, plătesc un produs, maximum două și ies cu plase pline după ce scanează bonul. O astfel de metodă a aplicat și un oltean aflat într-un supermarket din Pitești, care a dorit să se aprovizioneze cu bere. A fost prins de paznic și a ajuns în arest.
”În ziua de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au reținut un bărbat de 44 de ani, din Bărăști, județul Olt.
Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 29 august a.c., bărbatul ar fi susutras, dintr-un supermarket din municipiul Pitești, băutură alcoolică în valoare de aproximativ 400 de lei.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. Dan G., despre el fiind vorba, a încercat să păcălească vigilența paznicilor după ce a trecut pe la casele self-scan.
Omul avea în coș trei baxuri de bere, dar a scanat o singură doză pentru plată. A scanat bonul, poarta s-a deschis și el a plecat cu coșul plin. A fost văzut de paznic și lăsat să ajungă până la ieșire acolo unde a fost oprit și s-a stabilit furtul. Dan G. nu este la prima faptă de acest gen. El a fost eliberat condiționat, în ianuarie 2020, după o condamnare de 2 ani închisoare tot pentru furt. Nici atunci nu se afla la prima condamnare, fiind recidivist. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.