Acasă Ştiri On-Line Buldozerele au intrat pe stadionul Nicolae Dobrin!

Buldozerele au intrat pe stadionul Nicolae Dobrin!

0

Moment istoric pentru fotbalul argeșean! Primul buldozer a intrat duminică seara pe „bătrânul” stadion „Nicolae Dobrin” din Pitești, unde urmează să fie ridicată o arenă ultramodernă. FC Argeș a organizat un eveniment simbolic, la care peste 1.500 de spectatori au venit pentru a-și lua la revedere de la legendara arenă data în folosință în 1964.     M.D. Foto: Gazeta Sporturilor 

Simbolic, utilajul înconjurat de sute de persoane a fărâmițat o mică parte din structura unei peluze, restul lucrărilor urmând să continue începând de săptămâna viitoare.

La evenimentul organizat de conducerea clubului FC Argeș au participat sute de copii și juniori de la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi, foștii mari fotbaliști și conducători ai grupării din Trivale, actualii jucători, suporterii alb-violeți și microbiști care au trăit pe viu partide memorabile.

Pe acest stadion, dublă campioană a României a reușit, de-a lungul timpului, victorii răsunătoare cu Real Madrid, Valencia, Toulouse sau Panathinaikos, toate în perioada anilor ’70-80, când Argeșul era o echipă de temut în România șinu numai. Pe gazonul din Trivale au scris istorie nume mari ale fotbalului românesc precum Nicolae Dobrin, Marin Radu, Constantin Cârstea, Ilie Bărbulescu, Adrian Mutu sau Jean Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.