Dezinsecție totală pe domeniul public

0

Începând cu 25 septembrie, administrația locală din Mioveni, prin intermediul unei societăți de profil, specializată în activități de dezinsecție, dezinfecție și deratizare va demara o amplă campanie împotriva țânțarilor și altor insecte dăunătoare mediului. 
Dezinsecția se va face în următoarele locații: pe domeniul public, platforme pentru colectarea deșeurilor, scări de bloc (subsol și casa scării), gospodării individuale, clădiri ale instituțiilor publice. Serviciile se desfăşoară în conformitate cu prevederile Ordinelor oficiale după un program unic, pentru a atinge un nivel de eficiență maximă. Substanțele utilizate sunt: # Deratizare – Colbrom Pastă # Dezinsecție spații exterioare – Cymina Plus # Dezinsecție spații interioare, scări de bloc – K-Othrine WG 250 # Dezinsecție spatii interioare, instituții publice – Super Killer 25T EC # Combatere căpușe – Deltatim Plus # Dezinfecție – Dezicon. Autoritățile locale roagă locuitorii orașului să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii. În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor servicii, perioada de efectuare va fi comunicată ulterior. Cu o zi înainte de executarea serviciilor de dezinsecție și deratizare în scările de bloc, se vor pune afișe pe fiecare scară.
Crescătorii de albine aflați în evidențele primăriei, vor fi anunțați telefonic/email privitor la data și ora desfășurării acțiunilor de dezinsecție. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.