Pasiunea pentru motoare i-a adus sfârșitul!

0

La 30 de ani, un tânăr, din comuna Stâlpeni, și-a găsit sfârșitul după ce a fost victima unui accident cu ATV-ul. După coliziune, a ajuns în stare critică la spital și a mai trăit doar 6 zile. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, sâmbătă tânărul a murit. Astăzi, va avea loc înmormântarea în comuna Stâlpeni. Din cortegiul care îl va conduce pe ultimul drum o să facă parte și un convoi de motociclete.
Accidentul care i-a adus sfârșitul lui Mădălin Stăncescu, în vârstă de 30 de ani, a avut loc duminică 10 septembrie la limita dintre comunele Vlădești și Bălilești, în zona Coteasca. Acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a răsturnat, fiind rănit grav. A fost preluat de la locul accidentului în stare de inconștiență și a fost transportat la spital. Din nefericire, starea lui nu s-a îmbunătățit și a murit sâmbătă, după ce timp de 6 zile a stat în comă. Tânărul era pasionat de motoare. Îi plăceau motocicletele, ATV-urile dar și mașinile special pregătite pentru off-road. De altfel, pe contul lui de socializare a postat multe fotografii din timpul plimbărilor cu motocicleta sau cu ATV-ul, unele pe trasee dificile.

Ginere în sicriu

Cunoscuții povestesc că în urmă cu un an Mădălin a fost victima unui accident cu motocicleta și a suferit leziuni grave, în urma cărora s-a recuperat greu. Din nefericire evenimentul de atunci nu i-a fost semnal de alarmă și a continuat cu pasiunea periculoasă. În octombrie, Mădălin Stăncescu ar fi trebuit să se căsătorească. Din nefericire, va fi ginere în sicriu! Tânărul va fi înmormântat astăzi în satul său natal, Livezeni.
La funeralii vor participa și prietenii săi de motoare. ”Am rugămintea ca cine are atv/motocicletă/mașini de teren să ne strângem pe ultimul drum al prietenul nostru Mădălin Stăncescu pentru că a fost un om foarte bun și să fim și noi lângă el…” este apelul lansat pe Facebook de un prieten care împărtășește aceeași pasiune.

”Sper ca în ceruri să nu existe ATV-uri…”

După ce s-a aflat vestea trecerii sale în neființă, o mulțime de mesaje au fost postate pe contul de Facebook al lui Mădălin. ”Sper ca în ceruri să nu existe ATV-uri şi motoare, pentru că aici pe pământ ai lăsat o pierdere de neînlocuit ! Dumnezeu să te ierte, Rică ! Rămas bun drag prieten”, a scris un tânăr. ”Offf , nu am cuvinte … mult prea devreme te-ai stins…sper ca de-acolo de unde ești să ne veghezi pe toți și să ne îndrumi spre alegeri bune… Rămas bun prieten drag”, este mesajul unei cunoștințe. ”Ne vom aminti cu drag de tine. Vei fi in sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească. Prieten drag, nu te vom uita”, a adăugat un tânăr. n M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.