Eugen Beza: ”O victorie meritată!

0

La finalul partidei cu Unirea Dej, câștigată de FC Argeș, scor 2-0, antrenorul echipei din Trivale s-a declarat mulțumit de atitudinea și determinarea jucătorilor pe care îi pregătește. Eugen Beza nu și-a putut explica însă ratările uriașe ale elevilor săi.
Tehnicianul piteștean speră ca acest succes să fie dublat și de încă unul în confruntarea de sâmbătă, de la Turnu Măgurele, cu CSM Alexandria.
”Nu am realizat nimic”
”Felicit jucătorii, pentru că au dat dovadă de mare sacrificiu, astăzi. Era un meci crucial pentru noi. Nu am câștigat de când s-a început campionatul. Jucătorii au avut o atitudine bună, am făcut o primă repriză foarte bună, zic eu, cu mici probleme inerente. Din păcate, a doua repriză nu am mai ținut nivelul ridicat și am suferit pe anumite momente de joc. E un moment important și pentru mine, era un meci important pentru mine, dar cred că mai important era meciul pentru jucători, pentru că… Și cei de pe bancă, și cei din teren, parcă nimeni nu mai știe să se bucure. Este o victorie meritată și mă bucur pentru ei. Aștept de la băieți nu neapărat descătușarea. Vreau să conștientizeze că nu am realizat nimic, doar că am adus trei puncte și că se poate. Dar drumul e lung și dacă nu avem continuitate în victorii nu am realizat nimic” a spus Eugen Beza.
”Sunt copii buni și trebuie să avem răbdare cu ei”
Tehnicianul piteștean a vorbit și despre evoluția lui Mario Mitoi: ”Nu i-am dat șanse. Nu am venit aici să resuscitez pe cineva, nu am venit să dau șanse nimănui, nu mă interesează că jucătorii sunt împrumutați, nu sunt, cum sunt discuțiile pe aici. Am considerat după antrenamentele pe care le-am avut în ultimele două săptămâni că ne va ajuta când va intra. Este un copil, este și Yanis Pîrvu. Toată lumea trebuie să aibă mare răbdare cu ei, pentru că sunt copii buni. Mai este și Dulcea. Sunt copii buni, trebuie să avem răbdare, cu toate că trebuie să ținem cont de un aspect: că sunt foarte mulți jucători. Vor apărea nemulțumiri, dar, cum le-a spus și lor, e foarte important egoul personal, să-l lase acasă, iar când venim la antrenament și meci să ne dedicăm total” a mai transmis tehnicianul.
Liga 2, Etapa 6
Joi
Concordia Chiajna – CSA Steaua 0-0
Sâmbătă
Unirea Slobozia – Metaloglobus București 2-0
CSC Dumbrăvița – CS Tunari 6-1
FK Miercurea Ciuc – CS Mioveni 0-0
Corvinul Hunedoara – CSM Reșița 2-0
Gloria Buzău – CSM Alexandria 1-0
CSM Slatina – CSC Șelimbăr 0-0
Progresul Spartac – Viitorul Pandurii 1-2
Luni
FC Argeș – Unirea Dej 2-0
Aseară
Ceahlăul Piatra Neamț – Chindia Târgoviște
CLASAMENT M G Pct
1 CSC Șelimbăr 6 6 16
2 Corvinul Hunedoara 6 6 14
3 Unirea Slobozia 6 6 14
4 Gloria Buzău 6 5 14
5 CSC Dumbrăvița 6 7 11
6 Ceahlăul Piatra Neamț 5 5 9
7 CSM Slatina 6 2 9
8 Concordia Chiajna 6 7 8
9 Steaua Bucureşti 6 3 7
10 FC Argeș 6 0 7
11 CS Mioveni 6 0 7
12 Viitorul Pandurii Târgu Jiu
6 -1 7
13 Chindia Târgoviște 5 1 6
14 FK Miercurea Ciuc 6 -2 6
15 Unirea Dej 6 -8 6
16 CSM Reșița 6 -6 5
17 CSM Alexandria 6 -3 4
18 Metaloglobus București 6 -4 3
19 CS Tunari 6 -11 1
20 Progresul Spartac 6 -13 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.