Prima victorie din Liga 2!

0

De șase etape a avut nevoie FC Argeș pentru a obține prima victorie din acest sezon competițional. Piteștenii s-au impus cu 2-0, în confruntarea de luni, de la Mioveni, cu Unirea Dej, revelația sezonului trecut. M.D.
Piteștenii au început în forță partida și au deschis scorul după doar cinci minute. Bulgarul Angelov a trimis cu capul în plasă, în urma unei lovituri de colț executate de Rădescu. Un sfert de oră mai târziu, Tofan a avut șansa de a dubla avantajul alb-violeților pe tabelă, însă a trimis pe lângă poartă din poziție ideală. Argeșenii au mai punctat încă o dată până la pauză prin Bogdan Rusu, atacantul fructificând pasa lui Angelov. După revenirea de la cabine, argeșenii au încercat să marcheze și golul al treilea care i-ar fi scutit de emoții. Rând pe rând, Rusu și Angelov s-au jucat cu nervii antrenorilor, conducătorilor și spectatorilor, ratând ocazii monumentale!
În urma acestui rezultat, FC Argeș a urcat pe locul 10, cu cele 7 puncte, acumulate în șase etape, cu două mai puțin decât Ceahlăul Piatra Neamț, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off-ul pentru promovarea în Liga I. Moldovenii au întâlnit aseară, pe propriul teren, pe Chindia Târgoviște.
Liga 2, Sezonul 2023-2024, Etapa 6
FC Argeș – Unirea Dej 2-0(2-0) Au marcat: Angelov(min.5), Rusu(min.35)
FC Argeș: Bucur – Tofan(min.60 Buhăcianu), Turda(cpt), Tudose, Rizzi – Răuță, Panait – Rădescu, Haită(min.60 Mitoi), Rusu(min.88 Babin) – Angelov(min.78 Pîrvu)
Rezerve neutilizate: Straton, Scarlatache, Balaur, Bujor, Dulcea
Antrenor: Eugen Beza
Unirea Dej: R.Pop – Zamfirescu(min.66 Ciuciulete), D.Pop, Negrea, Șuteu – A.Pop, Chira(cpt), Stancovici(min.46 Pruteanu) – Ciocan(min.80 Mitrea), Golda(min.80 Fulga), Piftor(min.66 Blaj)
Rezerve neutilizate: Anca Trip, Zanc, Scocîlcă, Cătinean
Antrenor: Dacian Nastai
Stadion: Orășenesc(Mioveni)
Cartonașe galbene: Haită, Panait, Angelov, Scarlatache(în afara terenului), Turda
Arbitru: Lucian Rusandu(Sf. Gheorghe) / A1: Claudiu Tudor(București) / Marius Bărbulescu(București) / rezervă: Ștefăniță Dănilă(Tunari)
Delegat de joc: Daniel Băloi(Târgu Jiu)
Observator de arbitri: Fevronia Ion(Craiova)
Cum s-au marcat golurile:
min.5: 1-0! Rădescu execută o lovitură de colț, iar Angelov trimite cu capul în plasă!
min.35: 2-0! Angelov îi pasează lui Rusu, acesta rămâne singur cu portarul Rareș Pop, pe care îl execută cu un șut plasat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.