Trei zile de protest al taximetriștilor, în Pitești!

3

Zeci de taximetriști argeșeni protestează, timp de trei zile, pe străzile Piteștiului, față de transportul alternativ Uber-Bolt. Ei cer adoptarea unei legi care ar duce la interzicerea transportului alternativ. Protestul a început ieri, dar se va desfășura și astăzi și mâine. Traficul rutier va fi afectat pe durata turului pe care îl va face prin oraș convoiul de taxiuri. M.Sandu
Prima zi de proteste a avut loc ieri, între orele 11.00 și 13.00. Taximetriștii au pornit pe străzile orașului, în convoi. Aveau stegulețe tricolore și afișe A4 pe care scria: ”Protest pe patru roti”, ”Afară cu Bold și Uber din țară”, ”Abrogarea OUG 49/2019 și a Legii 204/2019”. S-au format coloane de mașini, iar dispeceratele nu au mai preluat comenzi.
Acțiunea se desfășoară în mai multe orașe din țară fiind o solidarizare cu campania la nivel național a taximetriștilor denumită “Protest pe patru roți – Eliminarea transportului alternativ”, ce are ca scop abrogarea OUG 49/2019 și a Legii 204/2019 privind transportul alternativ din România.
Convoiul de mașini a a mers pe următorul traseu: strada Nicolae Dobrin, Cariovei, bulevardul Republicii, bulevardul Nicolae Bălcescu până în sensul giratoriu de la Dedeman unde au întors, apoi s-a dus înapoi pe bulervadul Nicolae Bălcescu, strada Dumbravei, strada Armand Călinescu, strada Eroilor, strada Nicolae Dobrin.
Pe înteg traseul taximetriștii au fost însoțiți de jandarmi, iar polițiștii Biroului Rutier Pitești au dirijat traficul. Pe durata protestului în multe zone din oraș traficul a fost extrem de aglomerat.

3 COMENTARII

  1. Este putin ilegal ca ei sa hotarasca desfiintarea Uber-Bolt sau sa faca protest pe tema asta. Nu vad cum politia lasa pe unii sa faca protest impotriva concurentei? Daca cei din conducerea Pitestiului hotarasc sa ramana doar o companie de taxi, le convine? Ca sunt multi si multi dintre ei nu au ce cauta in bransa asta. Sa dea si ei bon la fiecare cursa, sa poata plati clientul cu cardul, le convine?
    Protest impotriva astora de ne fac viata amara nu fac? Carburant scump ,asigurare imensa, strazi gaurite, santier permanent in strada si alte minunatii ale vietii de roman!
    Sa nu ziceti ca tin cu unii sau cu altii, am prieteni in ambele tabere si nu, nu folosesc taxi/Uber/Bolt.

  2. Concurenta e BUNA !Am scapat de libidinosi mirosind a transpiratie !Am scapat de cei ce fumeaza in masina si de masini mega imputite !Eu de 1 an merg zi de zi cu alternativ,rar am avut soferi neam prost !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.