ACS Muscelul, lideră, cu maxim de puncte!

0

Liga 3, Etapa 4

Cele 3 echipe argeșene din Liga 3 au obținut în ultima etapă de campionat 6 puncte, în urma a două victorii, mai fiind suferită și o înfrângere.
În Seria a 4-a, nou-promovata ARO Muscelul Câmpulung a câștigat în deplasare cu 2-1 la CS Păulești, ultima clasată în serie. Muscelenii sunt pe 4 după două victorii, o remiză și o înfrângere, iar etapa următoare joacă acasă sâmbătă, 23 septembrie cu penultima din clasament Flacăra Moreni.
În Seria 5, ACS Muscelul Câmpulung a devenit lider, după a patra victorie consecutivă, în primele patru etape a noului sezon. În week-end, muscelenii au învins cu 2-1, acasă, pe Olimpic Cetate Râșnov, formație și ea neînvinsă până la acest joc.
În urma rezultatelor rundei, ACS Muscelul a rămas singura echipă cu maximum de puncte, 12, în timp ce Olimpic a ajuns pe 2 cu 9 puncte. Etapa următoare, vineri 22 septembrie, argeșenii joacă în deplasare, la Tg Secuiesc, cealaltă formație cu 9 pucnte de campionat, aflată pe locul 3.
În Seria 6, Unirea Bascov a pierdut al doilea joc din campionat. Echipa antrenată de Marius Stoica a fost învinsă la limită, cu 1-0 de Viitorul Curtișoara, una dintre echipele aflate în fruntea clasamentului cu 10 puncte, atât cât mai au și Tr Măgurele și Vedița Colonești. Etapa următoare Unirea, aflată pe 6 cu 4 puncte, va juca acasă, vineri cu colega de clasament, SCM Rm Vâlcea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.