Astăzi și mâine, muzică și adrenalină la CFMOTO Day, la Făget

0

Zona de picnic Făget de la Mioveni va răsuna astăzi și mâine de muzică, motoare turate și va fi plină de adrenalină, în cadrul evenimentului maraton CFOTO Day Adventure Fest. 
Vor fi două zile, vineri și sâmbătă, în care vor avea loc activități pentru întreaga familie, expoziții de motoare și mașini, drive test pentru copii și spectacole cu un line-up impresionant de artiști. Astfel, astăzi, vor urca pe scenă începând cu ora 14:30 Dorian Popa, Aza, Vescan, Andia, Alina Eremia, Mario Fresh, Smiley, iar mâine vor susține recitaluri Blanco, Petre Ștefan, Nicole Cherry, Dan Gerosu, Alan, Macanache și Paraziții. Activitățile la CFMOTO Day încep însă de la ora 12:00, iar muzica se va termina târziu în noapte.
Vizitatorii au și posibilitatea de a intra în TOMBOLA pentru câștigarea marelui premiu: un ATV nou-nouț! De asemenea se va acorda la tombola pentru copii un alt ATV. Totodată va avea loc o impresionantă expoziție a flotei CFMOTO: motociclete, vehicule off-road și vedeta sezonului scuterul ZEEHO. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.