Meci cu ultima clasată!

0
  • Liga 2, Etapa 7: CS Mioveni – Progresul Spartac, sâmbătă, ora 11:00, Stadion Mioveni

CS Mioveni are sâmbătă un meci aparent ușor, contra ultimei clasate în serie, Progresul Spartac. Constantin Schumacher și-a luat însă toate măsurile de siguranță, după ce acum două etape echipa argeșeană a fost învinsp, acasă, de Dumbrăvița, o echipă care la acel moment era printre ultimele în top.
CS Mioveni vine după remiza alba de la CSikszereda, dar după un joc bun și cu multe ratări mari. În clasament, argeșenii sunt pe 12 cu 7 puncte, obținute în urma remizelor cu Gloria Buzău (0-0), FC Argeș (0-0), Unirea Slobozia (1-1), victoriei de la Ceahălul Piatra Neamț (1-0) și a egalului de la Csikszereda (0-0), galben-verzii mai suferind și acea înfrângere în etapa 5, cu DUmbrăvița. De partea cealaltă Progresul Spartac, formație retrogradată anul trecut, dar reprimită în Liga 2 după începerea acestui campionat, în locul lui FC Brașov, are decât un singur punct în clasament. Rezultatele bucureștenilor sunt, în ordine: 0-3 la Csikszereda, 0-6 cu Concordia Chiajna, 1-2 cu Corvinul Hunedoara, 0-0 la CSM Reșița, 1-3 cu CSC Dumbrăvița, 1-2 cu Viitorul Tg Jiu.
Cele două echipe s-au mai întâlnit o dată la Mioveni, în acaestă vară, într-un meci amical, atunci, oaspeții neștiind că vor evolua în Liga 2, iar elevii lui Șumi s-au impus cu 2-1. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.