Eugen Beza: ”Am speculat slăbiciunile adversarului”

0

La finalul partidei cu CSM Alexandria, câștigată de FC Argeș, scor 4-0, antrenorul alb-violeților s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi. Eugen Beza spune că piteștenii au știut să speculeze slăbiciunile adversarului.
Tehnicianul vrea ca Argeșul să lege cât mai multe victorii pentru a obține biletele pentru intrarea în play-off.
”Concluziile sunt pozitive, am făcut un joc bun contra unei echipe bune care, chiar dacă scorul a fost unul mare, evoluează consistent pe teren propriu. Am avut șansă, oarecum, că am marcat repede, după care am suferit un pic. La 2-0 au schimbat și ei sistemul de joc și am fost puțin dominați.
Am făcut o repriză a doua bună, cred că finalul a fost bun, în momentul în care am schimbat și noi sistemul și au intrat jucătorii de pe bancă, pe care țin să îi felicit, s-au ridicat la un nivel bun. Am băgat și jucători tineri, Haită, Huideș, Pîrvu. Îi felicit!
Am speculat slăbiciunile adversarului, am lucrat toată săptămâna la asta, am avut și un spirit de luptă, jucătorii trebuie lăudați după astfel de momente, pentru că a fost o săptămână grea pentru echipă. Venim după o deplasare lungă la Alexandria, nu am găsit o cazare pe măsură, am plecat în dimineața jocului, pe un drum de pământ, nu am văzut așa ceva.
Jucătorii cred că s-au unit și au dat dovadă de caracter, țin să îi felicit. Vreau să luăm lucrurile pozitive și cred că vom crește mult ca grup” a spus Eugen Beza la finalul întâlnirii.
”Mai avem mult de muncă”
Beza nu se îmbată cu apă rece după succesele cu Unirea Dej și CSM Alexandria: ”Am legat două victorii, sunt victorii meritate, după sacrificii. Cred că meritam și în alte meciuri să câștigăm, de data asta am fost eficienți. Suntem pe un drum bun, dar cred că suntem departe de locurile de play-off.
Urmează o serie dificilă de meciuri, cred că jucătorii trebuie să fie realiști și să extragă din aceste victorii partea pozitivă a meciurilor. Mai avem foarte, foarte mult de muncă”, a mai precizat Eugen Beza. M.D.