Huideș, la debut

0

Fotbalistul Adrian Grigore Huideș și-a făcut debutul la FC Argeș. Fundașul în vârstă de 19 ani, venit în această vară din Spania, de la Albacete U19, a evoluat în ultimul sfert de oră al partidei cu CSM Alexandria. Eugen Beza a fost nevoit să-l trimită în teren în locul mijlocașului Andrei Panait, care a părăsit accidentat terenul de joc. Huideș a avut o evoluție bună, având o mare contribuție la golul al treilea al piteștenilor.

Mici reproșuri pentru centralul Vădana

Antrenorul echipei FC Argeș s-a declarat mulțumit în mare parte de arbitrajul centralului Sorin Vădana, însă consideră că mijlocașul Alexandru Răuță a primit un galben prea ușor: ”Arbitrajul a fost bun, a fost un arbitraj corect, singura mea nemulțumire a fost legată de faptul că toți centralii vin cu o anumită părere despre Răuță. Este un jucător foarte inimos, dar care s-a maturizat mult. Azi, la primul fault, a primit galben. Cred că lumea trebuie să lase de-o parte imaginea lui Răuță din trecut, s-a maturizat, e un băiat de caracter, care știe să-și dozeze intrările și lucrează foarte curat la locul de muncă, după cum se spune” a spus Eugen Beza.

Încurajați de suporteri

FC Argeș a fost încurajată la Turnu Măgurele de aproximativ 20 de suporteri care au făcut deplasarea cu mașinile personale. Pe toată durata partidei, fanii alb-violeți și-au încurajat favoriții. La finalul disputei, jucătorii au mers la galerie pentru a mulțumi pentru sprijinul acordat. ”Așa vă vrem mereu!” au scandat suporterii, în aplauzele jucătorilor de la FC Argeș.

Urmează testul cu liderul

FC Argeș nu are prea mult timp la dispoziție pentru a pregăti următorul meci de campionat. Alb-violeții trebuie să uite
cât mai repede victoria cu CSM Alexandria și să pregătească în cele mai mici amănunte duelul
cu CSC Șelimbăr, liderul ligii secunde. Duelul cu sibienii
este programat
sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni. Partida face parte din runda cu numărul 8 a ligii secunde și va fi televizată de Digi Sport și Prima Sport.