Victorie la scor cu o nou promovată!

0

După un start modest de campionat, FC Argeș dă semne de viață. Echipa pregătită de Eugen Beza a obținut a doua victorie consecutivă din această ediție de campionat și a reintrat din nou în lupta pentru calificarea în play-off.
Piteștenii s-au impus cu 4-0, în confruntarea de sâmbătă, de la Turnu Măgurele, cu nou-promovata CSM Alexandria, din runda cu numărul 7 a ligii secunde. Jocul a fost controlat în mare parte a timpului de oaspeți, care se puteau impune la o diferență și mai mare, dacă erau mai inspirați în fața porții. Alb-violeții au început tare meciul și au deschis scorul după doar cinci minute. Rădescu a centrat perfect în careu, iar Turda a trimis cu capul în plasă! Cu zece minute înainte de finalul primului mitan, teleormănenii puteau restabili egalitatea pe tabela de marcaj, însă Neagu nu a profitat de greșeala portarului Bucur și a trimis peste transversală din poziție ideală. Argeșul a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, bulgarul Angelov marcând spectaculos din centrarea lui Rusu. La puțin timp după pauză, Rusu își putea trece și el numele pe lista marcatorilor, însă a trimis pe lângă poartă din 6 m. Cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar, Argeșul a mai punctat încă o dată prin Haită.
În minutele suplimentare ale partidei, juniorul Yanis Pîrvu a scos un penalty, pe care tot el l-a transformat. În urma acestui succes, FC Argeș a urcat pe locul 8, cu cele 10 puncte, adunate în 7 etape, la egalitate cu Chindia, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off.
Liga 2, Sezonul 2023-2024, Etapa 7 CSM Alexandria – FC Argeș 0-4(0-2)
Au marcat: Turda (min.5), Angelov (min.38), Haită (min.89), Pîrvu (min.89 pen)
CSM Alexandria: Cristică (cpt.) – Nicola, Băican, Nedelea(min.46 Georgescu), Lupoaica, Stancu(min.65 Ciobanu), Neagu(min.65 Gîdea), Perju(min.65 Mogoș), Jerdea, Crețu(min.81 Horșia), Dodoi
Rezerve: Brînză – Nițescu, Cană, Împungerouă
Antrenor: Ștefan Odoroabă
FC Argeș: Bucur – Tofan, Turda (cpt.), Tudose, Rizzi – Rădescu(min.78 Pîrvu), Panait(min.85 Huideș), Răuță(min.46 Babin), Buhăcianu(min.73 Haită) – Rusu(min.78 Scarlatache), Angelov
Rezerve neutilizate: Straton – Mitoi, Bujor, Zătreanu
Antrenor: Eugen Beza
Cartonașe galbene: Cristică / Buhăcianu, Răuță, Rusu, Babin
Stadion: Municipal (Turnu Măgurele – Teleorman)
Arbitru central: Sorin Vădana (Cluj-Napoca) /A1:Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova) / A2: Vasilică Viorel Dobre (Bucureşti) Arbitru de rezervă: Alexandru Despina (Bucureşti)
Observator de arbitri: Ion Olteanu (Bucureşti)
Delegat de joc: Marian Lumînare (Bucureşti).
Cum s-au marcat golurile:
min.5: 0-1!Rădescu centrează în careu, iar Turda trimite cu capul în plasă!
min.38:0-2! Rusu centrează în careu, iar Angelov marchează din ”foarfecă”!
min.89: 0-3! Huideș trage la poartă, Cristică respinge în față, balonul ajunge la Haită, care de la 15 m trimite în plasă!
min.90+2: 0-4! Yanis Pîrvu este faultat în careu de Vladimir Georgescu, iar centralul indică penalty. Pîrvu transformă lovitura de pedeapsă și stabilește scorul final. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.