Și-au măsurat forțele în centru

0

Mioveni Street Workout Challenge 2023 – încă o ediție reușită, care a adunat tineri din tot județul, chiar și din București ori Sibiu, dornici de sport și miscare în aer liber.
De la cei mai mici participanți, de 7 ani, pâna la adulți, de la amatori pâna la profesioniști, băieți și fete, aceștia și-au testat forța fizică în competițiile de tracțiuni la bară și paralele, flotări, genufelxiuni, atârnare în planșa și alte probe de foc. Organizată în cadrul programului Săptămâna Europeană a Sportului sub sloganul #BeActive, competiția a dorit să tramsnita mesajul că, practicat de plăcere, ca pasiune sau de performanță, sportul este un element vital al vieții noastre, care ne ajută în a ne dezvolta corpul și mintea în mod armonios. ulțumim FLUX Team Street Workout Sibiu pentru suport și parteneriat, precum și sponsorilor: SC Construcții Drumuri și Lucrări de Artă SRL, SC Andralim SRL, SC Primera Med Technology SRL, SC Glow Extrem SRL, BITPRESS, SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, OMV PETROM și tuturor celor implicați în organizarea acestei ediții!
Cluburile, cu palmaresul pe masă!
În cadrul unei activități comune, organizată cu ocazia proiectului Săptămâna Europeană a Sportului, cluburile sportive care activează în Mioveni alături de unitățile de învățământ și-au prezentat valorile sportive, palmaresul și campionii. Scopul l-a reprezentat sprijinirea activităţilor fizice, promovarea unui stil de viaţă sănătos, inclusiv aspecte precum alimentaţia sănătoasă şi condiţiile de mediu.