Doliu la Serviciul de Ambulanță Argeș!

0

O veste tristă a ajuns ieri în rândul angajaților de la Serviciul Județean de Ambulanță Argeș. Șeful biroului Runos a încetat din viață la vârsta de 46 de ani. Nicușor Duță a fost răpus de cancer, boala nemiloasă pe care a descoperit-o anul trecut.
Nicolae Duță, în vârstă de 46 de ani, era de mulți ani șeful biroului R.U.N.O.S. (resurse umane, normare, organizare, salarizare ) fiind apreciat și iubit de mulți colegi. În luna mai a anului trecut acesta a făcut desoperirea cumplită. S-a dus la un control medical și a aflat că suferă de cancer într-un stadiu avansat.
Punctul de plecare ar fi fost o tumoare la plămâni, dar sursse din rândul colegilor săi spun că la scurt timp a făcut metastaze și cea mai cruntă boală a pus stăpânire pe organismul lui. Nicușor, cum îi spuneau cunoscuții, nu a mai putut să mergă la serviciu cnd starea I s-a agravat. Ieri, vestea tristă a fost dată pe un grup de WhatsApp al angajaților de către fratele lui, la rândul său asistent medical în cadrul Serviciului de Ambulanță Argeș. Se spune că Nicușor Duță a încetat din viață acasă, cu puțin înainte de ora 12.00. Pentru cei care doresc să îi aprindă o lumânare și să îi aducă un ultim omagiu, familia a anunțat că trupul neînsuflețit va fi depus la capela bisericii Sfânta Cuvioasa Parascheva, din Moșoaia Vale, în acestă dimineață (miercuri 27 septembrie) de la orele 8:00.
La scurt timp după ce a fost dat anunțul, un coleg al celui trecut în lumea drepților a scris pe contul său de Facebook. ” O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens, în cadrul S.A.J Arges. Drum lin către îngeri, sef RUNOS, coleg și prieten Nicușor Duță! Sincere condoleante familiei Dumnezeu să-l odihnească în pace”! M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.