A furat de la păcănele!

0

Deși era omul de încredere dintr-o sală de jocuri de noroc, un angajat a sustras din încasări. Când și-au dat seama că lipsesc bani, reprezentanții societății au depus plângere și l-au concediat pe salariat. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani dacă va fi găsit vinovat. În plus, va fi nevoit să restituie și cei peste 12.000 de lei lipsă din gestiune! M.Sandu
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.
”Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 14 octombrie 2019, un bărbat de 27 de ani, din Vedea, în calitate de supraveghetor jocuri în cadrul unei societăți comerciale din Pitești, și-ar fi însușit suma de 12.544 lei, reprezentând încasările de la aparatele de joc”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.
Dosarul ce-l vizează pe Alexandru V. a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. Pedeapsa prevăzută de lege pentru comiterea infracțiunii de delapidare este de la 2 la 7 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.