Trenul s-a defectat, călătorii au așteptat pe câmp

0

Experiență neplăcută ieri, pentru zeci de călători care se aflau într-un tren care s-a defectat. Locomotiva s-a oprit în câmp, între Costești și Pitești, la Pârvu Roșu. Oamenii au fst nevoiți să meargă pe jos, printre șine ca să ajungă la un câmp pentru a fi preluați de un autocar. M.Sandu
”Săgeata albastră” circula pe ruta Craiova-București și în el se aflau aproximativ 60 de călători. Trenul a plecat din Craiova, dar nu a mers ca ”Săgeata” ci s-a oprit după 5 stații, la Pârvu Roșu, în apropiere de Costești, când a apărut o defecțiune.
Oamenii spun că au așteptat două ore ca să afle dacă trenul va fi reparat sau nu. Apoi, li s-a cerut să coboare și să meargă pe jos până la stradă.
”Este ca-n filme, toată lumea merge pe pietre, pe calea ferată.
După două ore s-au gândit ca oamenii să meargă în câmp că vine un autocar. Vă dați seama ce frumos, ca-n povești”, spunea cu ironie o călătoare care a filmat în tip ce oamenii se deplasau către câmpul de unde urma să fie preluați de o mașină care să-i ducă îna Gara de Sud Pitești.
Ulterior, după ce au ajuns la stradă, oamenii spun că au mai așteptat 40 de minute ca să vină un autocar.
Călătorii cred că trenul nu s-ar fi defectat pe drum, ci ar fi plecat defect, și nu e prima oară când li se întâmplă asta.

Nu au ajuns la serviciu

”S-a defectat trenul. A rămas fără curent și s-a oprit acolo, în câmp. Apoi ne-au pus să mergem pe șine, aproape un kilometru. Acolo a venit un domn să ne spună că vine microbuzul în 10 minute și a venit în 40 de minute. Am întârziat, trebuia să ajung la București, să intru la muncă. Nu cred că îmi plătește mie CFR-ul orele pe care nu le-am lucrat. Am întrebat dacă ni se dau banii înapoi și a spus că nu știe. Ăsta e CFR-ul” , a declarat un tânăr.
De la Pitești au fost preluați de un alt tren pentru a ajunge la destinație. Călătorii susțin că vor cere despăgubiri companiei deoarece nu au ajuns la timp la serviciu sau la programările pe care le aveau la medic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.