Șase traficanți de droguri arestați preventiv!

0

După cum anunțam în numărul de miercuri, au avut loc 8 percheziții în mai multe dosare de trafic de droguri de risc și de mare risc. După descinderi au fost duși la audieri mai mulți suspecți. Șase dintre aceștia au fost prezentați Tribunalului Argeș cu propunerea arestării preventive. Toți se află acum în arest. Iată mai jos cine sunt aceștia. M.Sandu
Perchezițiile au avut loc marți, atunci când polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au descoperit și ridicat aproximativ 60 de grame de substanță cristalină susceptibilă a fi droguri de mare risc, 20 de grame de canabis, 100 de grame de fragmente vegetale susceptibile a fi substanțe psihoactive, 4 cântare electronice de precizie și 10 telefoane mobile.Totodată, au mai fost descoperite și ridicate aproximativ 20 de grame de ketamină, 10 grame de amfetamină, 15 grame de ciuperci halucinogene, 2 comprimate MDMA, 135 de semințe de canabis, 7 grindere și 2.000 de lei, după cum se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Argeș. Au avut loc 8 descinderi în București și în Pitești. Oamenii legii au dus la audieri 8 suspecți. Șase dintre aceștia au fost prezentați ,miercuri, Tribunalului Argeș și toți, au primit mandate de arestare preventivă.
Ei sunt inculpații arestați
Cei șase inculpați arestați preventiv sunt: Florin Ristea R. , de 46 ani, Mihai Cătălin N., de 36 de ani, Alexandru Florian C., de 34 de ani, Robert Alexandru C., de 24 de ani, Alexandru Florian A., de 23 de ani și Andrei G., de 26 de ani. Soția lui Florin Ristea R., o femeie în vârstă de 43 de ani , a fost plasată sub control judiciar.
Toți sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.